home about cerpen puisi

Wednesday, 20 January 2016

Doodle by Alya Toklya

Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum semua ! 
 Perjuangkan niat kerana ALLAH, perjalanan yang bakal indah.

Merhaba !

Cuma nak habaq, kami dapat doodle free dari kakak yang kami sayang. Hangpa jangan jeles. Kami yang dapat, hangpa tengok ja tau. Hahaha.

Mai sini aku cerita. Nama kakak tu Alya. Panggil kak alya. Dia baik sweet comel baik eh dah sebut baik. hahaa memang baik. caring loving. ^^ lebiu kak laya. ekeke.

Kak alya ni salah seorang staff group puisi . The Puisi Daie. Aku pun staff jugak. Staff paling muda gitu hahah. So kami memang rapat. Kadang share masalah dgn kak alya. Memang kamcing la kan bak kata orang muda muda sekarang . eh hahahah

Kak alya ni pandai buat doodle. Bukan semua orang teror kan? Cuba bagi aku buat, rupa orang jadi rupa batu kalau dapat kat aku hahah. So bagi aku memang cantik semua doodle yang kak alya buat. Tak caya? Nah. Pi tengok sendiri. click here ! kalau nak request, pi la deal dengan kak alya. hihi. 

Aku berkenan dengan doodle kak alya, so aku minta kak alya buatkan. So dapatlah ! Adik kesayangan kan. Keh3.

Gambaq sebelum macam budak-budak tadika hahaha. Gambaq selepas?

Tadaaa !


 Aku suka. hangpa tak suka, hangpa punya pasaii hahaha. Aku suka sebab muka aku tiba tiba nampak macam orang dewasa. Hahaha. Muka blushing tu. Hahaha. Aku lilit shawl and aku rasa tu kali pertama jadi. Kalau tak mengelebeh. hahaha

Actually ni gambaq selpie depan cermin sebab tu tayang hp hahaha. cermin hilang utk doodle ni. hihih.

TERIMA KASIH KAK ALYA ! ^^ I LOVE YOU. THANK YOU !

Doodle memang bukan sejibik muka kita keluaq. Nama pun doodle kan. Lain la potret ka. Memang sejibik la sama. Keh3. so lepas ni nak order potret pulak. Heh. --'

Dah. tu ja nak habaq. hahaha

Bye bye,
seorang penulis.


p/s : awat aku rasa entry kali ni duk gelak ja.
bahagia mungkin. hahahhaa gelak lagi. --'

3 comments: