home about cerpen puisi

Wednesday, 1 June 2016

Love,Alisha Anugerah.

Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum semua ! 
 Perjuangkan niat kerana ALLAH, perjalanan yang bakal indah.

Hello everyone ! You know what, i'm fallin' in love right now. She stole my heart. Serious. :)

Kenal tak Alisha Anugerah? Oh like this, kenal tak Alif Satar? Kenal kan? Penyanyi, Pengacara, Pelakon, apa yang dia tak masuk? Semua dia boleh uolss. :P Artis versatile Malaysia.

Alisha is Anugerah to Alif Satar and his wife Shadila. Serious she is so cutee, adorable, sweet like her daddy. eh ! :P

Ni semua sebab dah terlayan drama Dia Semanis Honey and then mula terpikat dengan lakonan Alif Satar so memang I sejenis akan stalk someone yang I minat, memang semuanya lahhh aku cari weh !

Alisha Anugerah tu comei gilaa bakhangg. Haishh i kennot laaa. Semua video Alisha aku tengok. Insta Alif dengan Kak Shad semua aku scroll sampai first pic depa upload. Yes, i did it. Elehh macam hangpa tak pernah stalk gaya macam tu sekali kannn :P ngaku patt

So, Alisha adalah gabungan ALIf Satar + SHAdila = ALISHA. 
Alisha - Protected by god. Anugerah = Gift/Grace
So lebih kurang macam anugerah yang dilindungi Allah.
Manihhnyaa. ;)

Jom layan gambar je lah yee.

I lovee this ! Daddy-Daughter Goals.

- Copy Paste muka Daddy

- Her eyes !

-Smile with your eyes too!

- Daddy love you Alisha

- Comel sangat

- Yeahh I'm 1 years old, 2016 !

- Alisha sambut birthday baru je semalam. Happy Birthday Comel!

Semua gambar ni I curi kat ig daddy and mommy Alisha. Curi tau! wehee

Nah layan vid pulak. Serious laa mesti hangpa jatuh hati. hahah

- This is my favourite part


- Alisha and daddy.

Okee awa awaa semua. Tu ja nak habaq. hahaha. Budak-budak ni memang semuaaaa cute miut kan? Sejuk je mata tengok. Tengok pun boleh senyum. Cayaqqq tau dak?


Ok then, byee. Aunty Jie Love you Alisha Anugerah Muhammad Alif  ! <3

Love, 
seorang penulis.


12 comments:

  1. ohmy saya baru tau alif satar kahwin. kesiannyaaaa x'D
    comel anak dia, muka mcm alif

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai fikir mcmtu. Sbb alif kawin umor 24. Muda la kiranya. Jodoh awal kn. Alisha mmg cp muka daddy dia hee ^^

      Delete
  2. That baby girl is so cute! Geram akak tengok. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann! Hehe nak gigit ja pipi tuu ;D

      Delete
  3. aku mula-mula tau kata dia kawen, macam tak percaya je. sekali tengok ada anak dah,. aku pun okayy fine. lol. hahahahhaa

    ReplyDelete
  4. eeeee geramnya tengok baby ni, comel sangat! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn ? jon gigit beramai-ramai hehehek

      Delete
  5. Alahai comelnya dia.. Mampu tengok Dia Semanis Honey for 1 episode je sbb sibuk sangat but ramai yang cakap best. Btw, I like reading your blog so I gave you a follow :) Have a nice day

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai nanti ada masa pulun sampai habis episod tu tau.
      thank you sis. :)

      Delete